Descoperiți o gamă completă de scaune auto pentru copii, confortabile și sigure.

Scaunele auto pentru copii nu sunt doar un accesoriu plăcut de deţinut, ci reprezintă de fapt o necesitate legală. Un copil care este fixat corespunzător într-un scaun auto aprobat este mai puțin probabil să fie rănit în cazul unui accident de mașină. De aceea, noi considerăm că una dintre cele mai mari şi mai importante investiții pe care le puteți face pentru siguranța copilului dvs. este într-un scaun auto pentru copii.

De asemenea, este firesc să doriți să vă asigurați că faceți alegerea corectă când vine vorba de acestea.

Toate scaunele auto comercializate pe site-ul nostru sunt concepute pentru a transporta copiii în condiții optime de siguranță și confort. Aceste scaune auto copii sunt concepute pentru a le oferi copiilor același nivel de confort ca adulții și, de cele mai multe ori, o siguranță îmbunătățită.

Suntem dedicați să ne asigurăm că atât părinții cât și copiii sunt în siguranță pe drum. De aceea, este important pentru noi să comercializăm cele mai calitative scaune auto copii de la mărci cu cele mai înalte standarde în ingineria scaunelor auto precum Britax Romer, ABC Design sau Osann.

scaune auto copii
Nu știi ce produs să alegi?

✓ Pentru a găsi produsul dorit, vă rugăm să selectați categoria potrivită din meniul principal.

✓ În funcție de vârsta și/sau greutatea copilului, puteți alege categoria potrivită, fie că doriți un scaun auto cu sistem de prindere în centură sau sistem ISOFIX.

✓ Intră pe pagina tehnologii și află ce sistem de prindere ți se potriveste cel mai bine, în funcție de tipul autoturismului.

✓ Poți de asemenea să ne trimiți un mesaj completând formularul din pagina de contact, fie să ne suni la numărul afișat în site, în timpul orelor de program.

Sfaturi utile

Recomandarea noastră este să alegeţi un scaun auto în funcție de vârsta și mărimea copilului dvs., apoi să alegeți un scaun care se potrivește autoturismului. Este important să utilizaţi scaunul auto de fiecare dată.

Pentru a maximiza siguranța, țineți-vă copilul pe scaunul auto cât mai mult timp, atât timp cât copilul se încadrează în cerințele de înălțime și greutate ale producătorului.

Important

Cu scaune auto copii orientate înainte, energia este distribuită diferit pe structura scaunului și pe sistemul de reținere – având ca rezultat un impact mai mare al energiei asupra corpului copilului.

E bine să știi că, după ce ai trimis comanda, vei fi contactat de un reprezentant de vânzări care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Îți mulțumim că ai ales să cumperi de pe luxurybebe.ro!

Shopping Cart
Scroll to Top