Orice comanda plasata online va fi confirmata de consultantii nostri de vanzari, telefonic, inainte de expediere.

Cum Cumperi
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.
 

❶ Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele: Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid sau Transport prin curier rapid metoda clasica la …………… lei) Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul). Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului). Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

 

❷ Comanda telefonica

Telefonand la 0769 919 490 / 0728 813 494 un agent de vanzari va va prelua comanda.

 

❸ Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@luxurybebe.ro Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare 25 lei).

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul). Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs(SKU) sau link-ul produsului. Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificari de preturi, precum si orice modificari ale site-ului www.luxurybebe.ro si a structurii acestuia o fara notificare prealabila. Preturile produselor listate pe site-ul www.luxurybebe.ro includ TVA. Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare.

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda va rugam sa ne contactati.

Shopping Cart
Scroll to Top